Abonnementen

Abonnementen

Jaarabonnementen

Vissers die regelmatig komen vissen doen er goed aan om een jaarabonnement te nemen. Met deze kaart heb je toelating om te vissen vanaf 1 januari tot 31 december. De kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar of door verkoopbaar naar andere personen.

Wendy-Brouwers-02-2
shadow
visserij-1
shadow

Dagvergunning

Vissers die nu en dan eens een visje willen komen vangen kunnen een dagkaart nemen. met deze dagvergunning mag u van zonsopgang tot zonsondergang vissen op het domein.

Chalet / Vaste plaats

Wie een vaste stek wil kan dit op twee manieren, enerzijds een vaste plaats adhv een nummerbord of een heuse chalet. Dit is enkel mogelijk langs de buitenzijde van het domein en het aanschaffen van een chalet betekend ook het verplicht nemen van een jaarkaart. De visser is eigenaar van de chalet en krijgt een exploitatie recht op de grond. Dit betekend dat ook na het aflopen van de overeenkomst de grond opnieuw vrijgemaakt moet worden.

Wie zijn chalet wil laten staan en verkopen moet hiervoor schriftelijke toestemming krijgen van de eigenaar. Zonder deze toestemming mag de chalet niet blijven staan.

Anja-Verheyden-07-1
shadow