Quick Win realisaties

Het fort bestaat uit verschillende kamers, deze kamers zijn allen voorzien van raamopeningen die opgebouwd zijn met 2 originele L-profielen. Deze profielen zijn opgevuld met degelijk houtwerk om de lichtinval in het fort te beperken en verstoring tegen te gaan.

raamdichtingen
shadow
NAMO58122
shadow

Het fort heeft vele toegangswegen tot het ondergronds gangenstelsel. Elke ingang is voorzien van een ijzeren deurwerk zodat de verstoring ten volle kan gecontroleerd worden. De deuren zijn allen voorzien van een opening zodanig deze open blijven voor vleermuizen tijdens de winterperiode.

De genomen acties in functie van het behalen van de habitat doelstellingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hierdoor willen we elke bezoeker van het fort de mogelijkheid aanbieden om meer info te vergaren over het fort als habitat, cultuurhistorisch gebouw en zijn huidige invulling.

50260983
shadow
Tips-voor-een-goede-website-deel-2
shadow

Een nieuwe website wordt aangeboden met de nodige aandacht voor het fort als cultuur historisch gebouw, speciale beschermingszone voor vleermuizen, recreatie en evenementen. Voor elke doelgroep wordt de nodige informatie beschikbaar gesteld.

Er worden 10 IR camera’s geplaats op het domein. Via deze weg is het mogelijk om het domein 24/24u te controleren en eerdere beelden op te roepen. Er is aandacht gevestigd om zomerkolonies is beeld te brengen, eventuele verstoring van de meest belangrijke overwinteringszones op te merken en vandalisme/sluikstorten op de parkings vooraan het fort vast te leggen.

logo-cameras-transelec-camerabewaking-kortrijk
shadow