Blog

April 24, 2016

De hele dag

Sinds er bij Sander de diagnose A.L.S. is vastgesteld, was het voor ons, de vrienden en naaste familie, duidelijk dat er iets moest gedaan worden om te helpen. Omdat Sander niet in staat zal zijn om zelf nog verder voor zijn zoontje Rune te zorgen en om hem te zien opgroeien, organiseren we een benefiet & airsoft-skirm. Deze organiseren we met medewerking van o.a. team Recon, Fort Knox, 101 Inc., familie en vrienden van Sander.

Wat staat er op het programma zondag 24 april?

Voor de mensen die geen airsoft spelen zal de zaal vanaf 12u open zijn voor een drankje en de mogelijkheid om iets te eten. Een eetfestijn, met stoofvlees, vol au vent, curryworst & frietjes. Voor de kleintjes zal er ook een kindermenu zijn. En diegene die nog plaats heeft kan zich daarna nog te goed doen aan een dessertje.

Er zullen ook 2 tombola’s zijn: één voor de airsoft’ers met prijzen geschonken door 101 inc. en een andere tombola voor de andere gasten, met als hoofdprijs 3 mooie kinderfietsen en vele mooie andere prijzen.

Voor de allerjongste sympathisanten zijn er ook leuke activiteiten: er is een springkasteel voorzien, er zal een knutselworkshop zijn en grime!

Wij allemaal en Sander hopen op een talrijke opkomst. Graag hier registreren als je komt, dan kunnen wij ons voorbereiden om jullie te ontvangen!

Veel groeten en tot volgende week!
Zij die een rechtstreekse bijdrage willen doen kunnen dit vanaf nu doen op de rekening Sander & Rune BE17735044283821

https://www.facebook.com/events/998190946935690/